Російських окупантів повністю вибили з Миколаєва
Категорія
Україна
Дата публікації

Російських окупантів повністю вибили з Миколаєва

Російських окупантів повністю вибили з Миколаєва
Джерело:  online.ua

В субботу 5 березня українським військовим та бійцям територіальної оборони вдалось відбити всі спроби російських окупаційних військ пробитись в Миколаїв.

Джерело: Facebook-сторінка голови Миколаївської ОДА

Українські військові героїчно втримали Миколаїв 

У нас багато трофейної техніки. Ми їх вибили не тільки з міста, з Кульбакіно, а зараз вони просто тікають. В основному в напрямку Херсона. У напрямку Шевченко, Луча, Снігурівки. У місті немає ніякої ворожої техніки. Місто на замку. Величезна подяка військовим за їх роботу! Повітряну тривогу знімаємо! - повідомив Віталій Кім.

Також повідомляється, що под Миколаєвом було сбито 4 ворожі вертольоти та один літак.

Ще один літальний апарат, знищений 5 березня в Миколаївській області. Місто Очаків.

Фото -  t.me/kpszsu

Не панікуйте! Зараз йде техніка з Кульбакіно з буквою "Z". Це захоплена нами техніка, - повідомив глава Миколаївської області.

За оцінками аналітиків Forbes, українські військові та підрозділи територіальної оборони за 10 днів війни знищили ворожої техніки російських окупаційних військ на суму майже в 3 млрд доларів.

За оцінками експертів, серед знищеної російської техніки - 33 літаки, 37 гелікоптерів, 251 танк та 939 бойових броньованих машин.

Одні тільки танки коштували російській армії щонайменше мільярд доларів, бронетехніка - ще 600 млн доларів, а знищені літаки та гелікоптери - більше мільярда доларів.

Однак поки що невідомо, які саме літаки були збиті. Серед тих, які використовує РФ, Су-25 за 11 мільйонів доларів, Су-30 - 33 мільйона доларів, Су-34 - 36 мільйонів доларів.

ЗСУ також збили два великі десантні літаки Іл-76 під Васильковом і під Кропивницьким. Вартість кожного - по 86 мільйонів доларів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?