Російських пропагандистів спіймали на показовому ляпі: опубліковано фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Російських пропагандистів спіймали на показовому ляпі: опубліковано фото

Російських пропагандистів спіймали на показовому ляпі: опубліковано фото

Російські пропагандистські ЗМІ допустили ляп, використавши в новині про  "українських диверсантів" в окупованому Криму  знімок з вільного шаринга фотографій і видавши його за фото з місця подій.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook українського музичного проекту Мірко Сабліч.
"Геббельсятіна вже взагалі не шифрується. Зліва фото на Інтерфаксі з підписом "Цілями українських диверсантів в Криму були життєво важливі об'єкти". Справа фото з вільного шаринга фотографій Fotolia під назвою "Тент і два рюкзака в горах". Знайди 10 відмінностей. Або як співається в одній пісеньці, "Священною водою ми факти покропимо: не потрібно правди, правда - неправда, рашизм непереможний". Помітив баг Любомир Шкорута", - йдеться в повідомленні.
В описі до фото новини російські пропагандисти написали: "Диверсанти заздалегідь приїхали на півострів під виглядом туристів, серед їхніх пособників були місцеві жителі".


Глава комітету ПАРЄ з питань культури, освіти, науки і медіа Володимир Ар'єв пожартував у Twitter:
"Ця "ДРГ" напевно проривалася в стратегічний магазин, коли закінчилися пиво і шашлик".
Раніше повідомлялося, що  в ФСБ Росії розповіли про показання затриманих в Криму українців, підозрюваних у плануванні диверсій на території півострова.
Аналіз того, що означають звинувачення Росії на адресу України, читайте на ONLINE.UA.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?