Російських спортсменів масово "банять" з Олімпіади в Ріо
Категорія
Спорт
Дата публікації

Російських спортсменів масово "банять" з Олімпіади в Ріо

Російських спортсменів масово "банять" з Олімпіади в Ріо
Джерело:  online.ua

Російських спортсменів масово не допускають до участі на Олімпійських іграх 2016 в Ріо-де-Жанейро.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Міжнародні федерації з окремих видів спорту.
Міжнародна федерація плавання (FINA) відсторонила одразу сімох членів збірної Росії з плавання - Юлію Єфімову, Володимира Морозова, Микиту Лобинцева, Михайла Довгалюка, Дарину Устинову, Наталю Ловцову і Анастасію Крапівіну.
Міжнародна федерація веслувального спорту (FISA) відсторонила від участі в Олімпійських іграх членів збірної Росії з академічного веслування - Івана Подшивалова, Івана Баландіна і Анастасію Карабельщикову.
Читайте: Соц мережі висміяли відмову Путіна їхати на Олімпіаду в Ріо
Міжнародна федерація академічного веслування на каное відсторонила від участі в Олімпійських іграх російських каноїстів Андрія Крайтора і Олексія Коровашкова, а також байдарочників Олександра Дяченка, Олену Анюшіну і Наталію Подольську.
Міжнародна федерація волейболу (FIVB) відсторонила Олександра Маркіна, який не зіграє в Ріо-де-Жанейро через допінгову історію.
Дивіться: У ФСБ опять есть работа: соцсети бурно отреагировали на решение по России и Олимпиаде
Міжнародна федерація спортивної боротьби відсторонила дворазового олімпійського чемпіона з вільної боротьби Віктора Лебедєва, який виступає у ваговій категорії до 57 кг.
Крім того, Міжнародна федерація важкої атлетики оголосила, що Федерації важкої атлетики Росії загрожує однорічна дискваліфікація, якщо як мінімум три проби з Ігор 2008 і 2012 років виявляться позитивними після повторного огляду.
Всі вищевказані спортсмени раніше були замішані в порушенні антидопінгових правил.
Дивіться: Россия пролетает мимо Олимпиады: соцсети бурлят шутками и фотожабами
Нагадаємо, Міжнародний олімпійський комітет прийняв рішення не відстороняти збірну Росії від Олімпіади. При цьому міжнародні федерації отримали право самостійно визначити, хто зможе виступити на Іграх при виконанні ряду критеріїв, включаючи непричетність до допінгових скандалів в минулому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?