Російськими "Градами" по українських хуторах: з'явилося нове відео про вояк Путіна
Категорія
Події
Дата публікації

Російськими "Градами" по українських хуторах: з'явилося нове відео про вояк Путіна

Російськими "Градами" по українських хуторах: з'явилося нове відео про вояк Путіна
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео, на кадрах якого зображений обстріл російськими військовими з «Градів» українських селищ Новосвітлівка і Хрящувате в Луганській області в 2014 році, під час початку  війни на Донбасі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook луганського блогера Савелія Вассермана.


«Як знищували Новосвітлівку і Хрящувате в 2014 році. Голку в копиці снігу рано чи пізно знаходять», - написав Вассерман в коментарі до опублікованого відео.


«По хуторах - вогонь!», - командує на відео чоловік, якого називають «товариш полковник». Також в кадрах видно російський триколор.


Відео про війська президента Росії Володимира Путіна на Донбасі в 2014 році викликало багато гнівних коментарів в мережі.


Коментарі луганчан цитує в своєму Facebook користувачка Вікторія Шевченко.


«Сволота! Дивіться, ватяні колишні друзі - це ви і ваш руцький непотріб .... », « Ненавиджу. Ніколи не забуду цей звук. І як я, ховаючись у ванній, усвідомлювала марність буття. Хай згинуть наші воріженьки». «Ось вони, рятівники людей російськомовних». «Яким потрібно бути упоротим, щоб підтримувати цей непотріб? Ніколи не пробачу тупих ватників». «Два з гаком роки пройшло, а до сих пір все всередині стискається при звуці працюючого «Граду», - цитує Шевченко коментарі.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в репортажі французького телеканалу France 24 про війну на Донбасі відображені прямі докази фальсифікації проросійськими бойовиками обстрілу з боку ЗСУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?