Російський актор, що воює за Україну, покинув зону АТО
Категорія
Україна
Дата публікації

Російський актор, що воює за Україну, покинув зону АТО

Російський актор, що воює за Україну, покинув зону АТО
Джерело:  online.ua

Російський актор Анатолій Пашинін, який добровільно бере участь в АТО на сході України, покинув передову. Він поїхав з фронту на зйомки нового фільму, який буде називатися "Посттравматична рапсодія".

Про це на своїй сторінці в соцмережі повідомив громадський діяч Дмитро Корчинський, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Бійці АТО зіткнулися з бойовиками на Луганщині, обидві сторони зазнали великих втрат

Коментуючи свій від'їзд з передової, Пашинін висловив жаль з приводу того, що йому необхідно залишити фронт. Він нарікає на те, що поки буде грати роль в Києві, то не зможе здійснювати бойових подвигів.

Нова кінострічка, в якій бидет грати Пашинін, присвячена українським військовим. Актор стверджує, що фільм стане справжнім шедевром.

Нагадаємо, Анатолій Пашинін влітку 2017 року став бійцем восьмого батальйону "Аратта", що входить до складу "Української добровольчої армії". До цього він неодноразово відвідував Донбас, надаючи підтримку українським військовослужбовцям.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в зоні АТО вижили двоє українських військових, які вважалися загиблими.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?