Російський актор виправдав тих, хто прогинається перед Путіним
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський актор виправдав тих, хто прогинається перед Путіним

Російський актор виправдав тих, хто прогинається перед Путіним
Джерело:  Співрозмовник.ru

Відомий російський актор Леонід Ярмольник спробував виправдати колег, які підлесливо говорять про свою відданість президенту Росії Володимиру Путіну.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю актора "Собеседнику".
"У Росії такий менталітет. Коли президент, цар, монарх так довго у владі, виникає плутанина: він для нас або ми для нього?!" — розповів актор.
Також він додав, що вважає за необхідне "прагнути до того, щоб ВІН чув нас, а ми розуміли ЙОГО".


Читайте також: Актора-путінця присоромили епізодом з його знаменитого фільму, з'явилося відео

"Якщо, незалежно від своєї громадянської позиції і точки зору, ти погоджуєшся і киваешь, від тебе мало толку – треба прагнути до діалогу!" – зазначив Ярмольник.


Він пригадав також  випадок з нагородженням знаменитого актора Василя Ліванова, котрий "просив Путіна послухати небеса, які нібито кричать йому: "Не йди!"


"Так і деякі інші нагороджені у своєму зверненні до президента теж виглядали надто подобострастными. Ставлюся до цього нормально, у тому сенсі, що є у нас якийсь перегин в придыханиях", - заявив Ярмольник.


При цьому актор додав, що не є противником випадків, "коли відчувають і висловлюють симпатії".


Як повідомляв ONLINE.UA звернення  Василя Ліванова до Володимира Путіна викликало шквал обурення у соцмережах, багато прихильників актора відзначили, що "Шерлок вже не той".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?