Російський актор вирішив дати Україні "цінну" пораду і згадав про "Новоросію"
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський актор вирішив дати Україні "цінну" пораду і згадав про "Новоросію"

Російський актор вирішив дати Україні "цінну" пораду і згадав про "Новоросію"
Джерело:  Співрозмовник.ru

Російський актор театру й кіно Станіслав Садальський вирішив порадити українцям бути більш гостинними, зазначивши, що якби в Україні російську мову визнали другою державною, то не було б так званої "Новоросії".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Собєсєднік.
"Те, що відбувається з Україною, мені не подобається. Вони дуже схожі на нас. Грузини - інші. В грузинів є лицарственість. Там тебе люблять шанобливо, там тобі не дозволяють дістати гаманець, там дотримуються гостинності й почитання жінок, там взагалі інакше все. А Україна - це зовсім ми, ми дуже схожі, і я не розумію, чому вони з самого початку, до Криму, до Донбасу, так хотіли розмежуватися", - сказав Садальський в інтерв'ю виданню.

Читайте також: Актора-путінця присоромили епізодом з його знаменитого фільму, з'явилося відео
На його думку, українці повинні були визнати російську мову другою державною.
"Взагалі нічого б не було, ніякої "Новоросії", якби вони визнали російську другою державною мовою. Дуже багато там противного і, що найприкріше, смішного. У Грузії було не смішно", - зазначив актор.
Як повідомляв ONLINE.UA,  одіозний фанат так званої "Новоросії", російський письменник і пропагандист Захар Прілєпін заявив, що якщо США знімуть санкції з Росії, тоді росіяни можуть захопити ще й Одесу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?