Російський бізнесмен назвав режим Путіна владою мерців
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський бізнесмен назвав режим Путіна владою мерців

Російський бізнесмен назвав режим Путіна владою мерців
Джерело:  ТСН

Відомий російський бізнесмен Євген Чичваркін розповів про страх  президента Росії Володимира Путіна  перед усім живим.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.

"Путін і його товариші вкрали ідею майбутнього. Вони позбавили країну майбутнього і перспектив. Їх стабільність насправді має яскраво виражену некрофілічность. Це влада мерців. Зараз при владі просто мерці, які хочуть просто законсервувати, просто відгородитися залізною завісою з боків, зверху і знизу і позбавити законів і прав. Знеособити. Ось цей страх приватної ініціативи - це, по суті, страх всього живого", - зазначив бізнесмен.

"У той момент, коли українське суспільство підняло голову, середній росіянин історично ніколи не жив так добре, як він жив на момент захоплення Криму або перемоги в Олімпійських іграх. 600 млрд золотовалютних резервів - просто вдумайтесь в цю цифру. І середній дохід на душу населення був найбільший за всю історію, починаючи з Київської Русі. Всі ознаки економічного, політичного, спортивного успіху були в наявності. Тому опозиції щось робити в такій країні - це в порожнечу. Ніхто ж, перебуваючи в стані посиленого сп'яніння, не почує, що алкоголь руйнує його печінку і мозок. А зараз настає таке важке похмілля після цих захоплень. Тут людина в змозі почути те, що вона щось зробила не так, що вона десь, мабуть, помилилася. Але поки винні всі навколо, крім неї", - сказав Чичваркін.

Нагадаємо,  заяву Путіна про необхідність "вливати нову кров" у російську політику викликали відверте глузування користувачів соцмереж.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?