Російський блогер показав нове захоплююче фото з Києва
Категорія
Україна
Дата публікації

Російський блогер показав нове захоплююче фото з Києва

Російський блогер показав нове захоплююче фото з Києва

На сторінці відомого російського блогера Рустема Адагамова, якого у Києві облили кефіром, опублікована нова фотографія з української столиці, у якій він зізнався, що йому дуже сподобалось місто і він міркує про переїзд до України.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Адагамова, який довгий час мешкає в Празі.


«Киянки офігенні, ну прямо дуже ОК. Подумую переїхати до Києва, одружитися, нарожати тут купу маленьких українчиків», — написав він.

Також Адагамов розповів, що побував на місці розстрілів на Інститутській і вклонився портретам загиблих.

«У Києве ох***но. Гуляв по Хрещатику, пройшовся Інститутською, подивився на фото мужиків. Тяжке видовище. Вклонився», — додав він.

Як повідомляв ONLINE.UA,  Рустем Адагамов приїхав до Києва і зробив фотоогляд зі святкування Дня міста, у якому зізнався, що так і не побачив «фашистів», обіцяних російською пропагандою.

У той же час, після інциенту з кефіром він пообіцяв, що більше не приїде до України, однак запевнив, що його українофобські заяви були підробкою. Пізніше  цю заяву Адагамова спростували кілька українських блогерів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?