Російський боксер Повєткін знову заговорив про бій з Усиком
Категорія
Спорт
Дата публікації

Російський боксер Повєткін знову заговорив про бій з Усиком

Російський боксер Повєткін знову заговорив про бій з Усиком
Джерело:  online.ua

Російський боксер Олександр Повєткін оцінив перспективи українця Олександра Усика у новій ваговій категорії, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Як відомо, український чемпіон вже домовився про бій з камерунцем Карлосом Такамою у суперважкій вазі. Бій заплановано на 18 травня, відтак тільки після цього поєдинку Усик та Повєткін можуть провести бій одне проти одного. Нещодавно російський боксер вже заявляв, що хотів би помірятися силами з українцем й запевнив, що не планує завершувати кар'єру. Тепер же росіянин оцінив Усика.

"Нормально оцінюю Усика як суперважкоатлета. Вважаю, він серйозний і хороший боксер. Не знаю, скільки він важить, але на вигляд такий же, як і я. Чи може нокаутувати? Ви ж бачили, що він нокаутує хлопців. Того ж Белью, а він непростий хлопець", – сказав Повєткін.

Росіянин, як і Усик, є олімпійським чемпіоном. Повєткін здобув золото у 2004 році, а Усик – 2012-у.

"Для мене бій з ним, звичайно, цікавий. Тому що зустрічаєшся з олімпійським чемпіоном, зустрічаєшся з майстром. Ми для того в бокс і йдемо, щоб з найсильнішими зустрічатися", – сказав Повєткін.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше український боксер, абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) відмовився від поясу WBA.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?