Російський депутат запропонував відправити на Євробачення в Україну військових
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський депутат запропонував відправити на Євробачення в Україну військових

Російський депутат запропонував відправити на Євробачення в Україну військових
Джерело:  РІА Новини

Депутат Законодавчих зборів Петербурга Віталій Мілонов, коментуючи проведення конкурсу Євробачення-2017 в Україні, запропонував російському оргкомітету надіслати до Києва виконавців з ансамблю музики, пісні і танцю Збройних сил Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новости.
"Такий вчинок нашої країни стане цілком недвозначним повідомленням щодо всього конкурсу, його політичної складової і місця проведення", - сказав Мілонов.
Крім того, політик запропонував в майбутньому зовсім відмовитися від участі Росії в Євробаченні через його "повну духовну деградацію і невідповідність традиціям російського вокалу".
Нагадаємо, переможцем конкурсу Євробачення 2016 стала українка Джамала з піснею "1944". Російський виконавець Сергій Лазарєв, який виступав з піснею You are the only Onе, посів третє місце.
Нагадаємо, прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що питання про відмову Росії брати участь в пісенному конкурсі Євробачення-2017, який після перемоги Джамали пройде в Україні, поки неактуальне.
Раніше в мережі посміялися над президентом РФ Володимиром Путіним, припустивши, що саме він представлятиме Росію на "Євробаченні-2017".
Огляд публікацій західних видань, присвячених перемозі Джамали на Євробаченні, читайте на ONLINE.UA.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?