Російський фейк про радіоактивну техніку в АТО розсмішив соцмережі
Категорія
Україна
Дата публікації

Російський фейк про радіоактивну техніку в АТО розсмішив соцмережі

Російський фейк про радіоактивну техніку в АТО розсмішив соцмережі
Джерело:  online.ua

У соцмережах  божевільне марення бойовиків про прибуття радіоактивної техніки з Чорнобильської АЕС в зону АТО на Донбасі викликало бурю веселощів і шквал коментарів.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Так, відомий блогер Антон Ходза в своєму Facebook виклав скріншот публікації російського пропагандистського телеканалу «Звезда» і попередив бойовиків: «Чекайте навали супермутантів».



Пізніше в коментарях він додав ще одну картинку, зроблену за мотивами голлівудського фільму "Халк" з підписом: "Передали в N-ську бригаду мінігани і гаус-Гани, спасибі всім, хто скинувся, ось номер карти для допомоги бригаді.



Під його коментарем українці залишили безліч своїх жартів і фотожаб.
Так Vladislava Didenko коротко написала: "Радіоактивна сотня", а Tetiana Kuplevatska зазначила: "О, то вони ще не знають про психотропну зброю".
Тим часом Олександр Вороненко написав, що військова частина "Десна" у всій красі реально брала участь в розтягуванні радіоактивного г**на з ЧАЕС. Просто територіально, найближча величезна частина сухопутних військ з купою потужної техніки. Я служив там в 2004 році, і 1-й парк техніки для нас був закритий - мені прямо сказали, що там стоять МТЛБ (я тоді навчався на механіка-водія МТЛБ), заражені радіацією з Чорнобиля... так що частка правди в цьому є . Але тільки частка)))) нереально чисто фізично використовувати цю техніку, та й нах**на? Робочої до х**на на складах, яку можна після невеликого ремонту використовувати!!
Олександр Воробйов додав: "Ну все. Потенційних рабів ВСУ і добробати розібрали. Решту мутантів на поїдання", а Володимир Черниш підтримав його: "Самохідна радіоактивна техніка. Замість бензину заправляти "ополченцями".
Миша Ясинський напророкував, що "тепер замість негрів і поляків з Блеквотер будуть двоголові негри і поляки з зябрами".
І нарешті, на це ж повідомлення в twitter користувач "рукопожатый офшор" додав свій коментар із фото: "Технік готує водія до виїзду на чорнобильській БМП".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  неймовірною радянською маячнею вражав самозваний "мер" Горлівки Станіслав Кім.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?