Російський губернатор підірвав соцмережі, незвично обізвавши журналістів
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський губернатор підірвав соцмережі, незвично обізвавши журналістів

Російський губернатор підірвав соцмережі, незвично обізвавши журналістів

У Росії губернатор Орловської області Вадим Потомський назвав журналістів "чепушилами", які відлякують інвесторів тим, що постійно пишуть про проблеми.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на спільноту "Лентач" у Facebook.
"Кожен чепушила, який має ручку і листочок, тикає, як погано в Орловській області. Він нічого не має окрім друкарської машинки, і нічого в цьому житті не зробив. Жодного робочого місця не створив, а клює, клює, клює", — поскаржився чиновник.
За його словами, "у якого інвестора з'явиться бажання приходити в регіон, якщо постійно нагнітається ситуація?"
Читайте також: Путін тренує невидимість: в Україні пояснили суть підсумкової прес-конференції
"І хто клює? Гаразд би з інших регіонів – свої ж клюють! А починаєш колупатися, хтось там купола на них можна малювати на всіх!", - додав він.
При цьому Потомський не уточнив, як саме «нагнітається ситуація».
Між тим, місцеві журналісти намагалися дізнатися, наскільки російський губернатор близький зі своїм братом Юрієм, який служить офіцером в прикордонних військах України. Також публікувалися матеріали прокуратури про позбавлення Потомського звання підполковника та майора.
У свою чергу, користувачі соцмереж їдко висміяли губернатора за його випади на адресу журналістів.






Як повідомляв ONLINE.UA, раніше губернатор Орловщини став "героєм" соцмереж після свого історичного ляпа щодо Івана Грозного.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?