Російський гуморист Петросян грубо висміяв українську мову: соцмережі обурені
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський гуморист Петросян грубо висміяв українську мову: соцмережі обурені

Російський гуморист Петросян грубо висміяв українську мову: соцмережі обурені
Джерело:  online.ua

Російський артист Євген Петросян, відомий своєю підтримкою політики президента РФ  Володимира Путіна, грубо висміяв у своєму виступі українську мову, що викликало шквал обурення в соціальних мережах.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook російської журналістки Олени Риковцевої.
"Ви знаєте, я в телевізорі один раз в сто років випадково потрапляю на Петросяна. І я просто ціпенію хвилин на п'ять. Я слухаю ці дебільні, об'єктивно дебільні жарти, дивлюся на те, як страшно, як істерично регочуть над ними люди, і ціпенію. Просто від жаху, ну як же так, як таке можливо, хто ми, що ми, наскільки ми тощо", - написала Риковцева.
"І ось зараз в цій оцепенелости я дослухалася ось до чого. До політики. "У нас, як відомо, конфлікт з Україною. Цей конфлікт побудований на неправді, на кривді. Їм не подобається наша мова, але вони всі нею розмовляють. У них Кащей Безсмертный - Чахлик невмирущий, а коробка передач - скринька перепехуньців. А тепер скажіть - варто було через цю різницю створювати конфлікт?!". І публіка в залі знову дико і страшно ірже. І мені знову стає моторошно", - пише Риковцева.
"Це якийсь неминущий Хеловін. Цього очевидно з'їхавшого з будь-яких уявлень про глузд, не кажучи про гумор Петросяна, трохи виправдовує одна фраза, висловлена ​​ним в ті ж п'ять хвилин вербального проносу. Вона розумна. "Якщо в голову лізе нісенітниця - значить, там у неї гніздо". У нього повний зал сидить з гніздами в головах. Якщо не країна", - резюмує Риковцева.
Ігор Майстер: У мене теж асоціація подібних заходів з курятником: сидять кури з повними курячими головами курячих мізків і плещуть курячими крилами... та ж картина з різноманітними ток-шоу Соловйова енд кампані - тільки замість курей індики.... відповідно - шум , реготіння, плескають крилами частіше, більше і голосніше...... і більш войовничо: індик зовсім не курка.....)
Ігор Косюга: Його гумор з розряду "шансон".
Альона Трякіна: Звідки мізки у тих, хто ходить на заходи з Петросяном?)))
Volodya Bilotkach: У вас не "конфлікт з Україною". У вас "необгрунтована агресія проти України"! Відчуйте, блін, різницю, нарешті!
Лідія Чувілева: Петросян завжди був еталоном вульгарності. Дивитися і слухати його рівносильно тортурам. А обличчя глядачів - найжахливіше. Це діагноз.
Олександр Глок: А "піпл хаває"...
Як повідомляв ONLINE.UA, російський комік і блогер  Євген Шестаков, коментуючи заяву президента Росії Володимира Путіна про необхідність створення "закону про російську нації", констатував у російського лідера "внутрішньочерепної німб" - хвороба, якою страждають вожді, що викликало сміх у соцмережах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?