Російський карикатурист зобразив Держдуму у вигляді гопника
Категорія
Культура
Дата публікації

Російський карикатурист зобразив Держдуму у вигляді гопника

Російський карикатурист зобразив Держдуму у вигляді гопника
Джерело:  online.ua

Лідер фракції "Справедлива Росія" в російській Держдумі Сергій Миронов у понеділок, 14 березня заявив, що його однопартійців і депутатів Держдуми Іллю Пономарьова і Олексія Митрофанова необхідно позбавити мандатів за систематичне невиконання ними службових обов'язків.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
"Рівно рік минув з того моменту, коли було проанонсовано зняття депутатської недоторканності з пана Пономарьова. Ми неодноразово говорили про те, що пан Пономарьов рік не виконує свої обов'язки..., отримує зарплату депутата Держдуми. З якого переляку?", - цитує Миронова Правда. Ру.
У зв'язку з цим російський художник намалював чергову карикатуру, на якій зобразив Держдуму Росії у вигляді гопника.
Раніше Йолкін випустив карикатуру, на якій зобразив президента Росії Володимира Путіна, який отримує Оскар і підписавши її "Той, що вивів", іронізуючи над рішенням вивести російські війська з Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?