Російський мат можуть визнати на світовому рівні: в мережі запропонували не зупинятися
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський мат можуть визнати на світовому рівні: в мережі запропонували не зупинятися

Російський мат можуть визнати на світовому рівні: в мережі запропонували не зупинятися
Джерело:  online.ua

Мінкульту Росії і ЮНЕСКО запропонували внести російський мат в перелік шедеврів усної та нематеріальної культурної спадщини людства.


З пропозицією про це звернулася ініціативна група із захисту красномовної російської нецензурної лайки, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на агентство "Москва".


Читайте також: Бойовиків ДНР висміяли через "тотальний диктант" з російської мови


Автори ідеї також заявили про готовність оплатити проведення експертиз і висновок експертів Державного інституту російської мови імені Пушкіна про те, чи гідна російська нецензурна лексика внесення до списку культурної спадщини ЮНЕСКО.


"Основна мета подібної ініціативи - зберегти таким чином російський мат в його різноманітті від масового запозичення іноземних лайок і в загальному і цілому збільшити популярність і прищепити додатковий інтерес до російської мови", - йдеться в повідомленні.


Відзначимо. що в мережі запропонували не зупинятися на світовому визнанні російського мату, і зробити його другою "державною" мовою в угрупованнях ДНР-ЛНР.




Користувачі соцмереж посміялися над пропозицією:


Pan Doktor: "Він там і так, по факту, основний".


Євген Козловський: "Єдиним!".




Злий волгоградец: "ДНР так швидко деградує, що там скоро і мат зникне, а єдиним засобом передачі інформації стануть наскальні малюнки".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  публіцист Юрій Хрістензен наочно продемонстрував російську пропаганду про те, як в Криму Україна нібито гнобила росіян і російську мову.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?