Російський міністр-борець насмішив мережу безглуздим інтерв'ю: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський міністр-борець насмішив мережу безглуздим інтерв'ю: опубліковано відео

Російський міністр-борець насмішив мережу безглуздим інтерв'ю: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У Росії велику популярність набрав відеоролик з нарізкою з інтерв'ю новопризначеного міністра інвестиційного розвитку та підприємництва Якутії Антона Сафронова. Інтернет-користувачі жорстко висміяли відповіді міністра.
Про це повідомляє ONLINE.UA посиланням на відео, розміщене в Youtube.
34-річний Сафронов в інтерв'ю місцевому телеканалу «Саха» кілька разів повідомив, що до свого призначення займався вільною боротьбою. Також новий якутський міністр інвестрозвитку і підприємництва, коментуючи свій досвід в цій галузі, зізнався, що один раз він намагався створити власний бізнес, але зазнав невдачі.
На питання про секрет успіху своєї кар'єри він відповів: «Борцівський менталітет, духовний характер... треба прокидатися і пам'ятати, про що думав вчора».
Читайте також: Стають з колін: мережу підірвало відео з комунальниками в Росії
При цьому, за даними російських ЗМІ, Сафронов має досвід роботи в нафтовій компанії Total в Південно-Східній Азії, а в боротьбі за пост міністра обійшов шість чоловік. Крім того, Сафронов виступає в якості президента Федерації спортивної боротьби Папуа - Нової Гвінеї.


Інтернет-користувачі не залишили без уваги «красномовство» міністра і його яскраві висловлювання:


Як повідомляв ONLINE.UA, речник міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова в одному зі своїх коментарів в Facebook допустила дивне висловлювання, що тут же стало приводом для жорсткого сарказму в мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?