Російський олігарх Фрідман хоче отримати українське громадянство
Категорія
Україна
Дата публікації

Російський олігарх Фрідман хоче отримати українське громадянство

Російський олігарх Фрідман хоче отримати українське громадянство
Джерело:  online.ua

Російський олігарх Михайло Фрідман консультується з українською владою стосовно того, щоб отримати українське громадянство та перереєструвати основні активи до України.

Джерело: очільник НАЗК Олександр Новіков в інтерв’ю  Forbes  Україна.

Фрідман хоче отримати українське громадянство

Наскільки мені відомо, Михайло Фрідман консультується з українською владою стосовно того, щоб отримати українське громадянство та перереєструвати основні активи до України. Такий сценарій можливий і для інших великих російських бізнесменів українського походження, наприклад, це Віктор Вексельберг, який народився у Дрогобичі, - повідомив Новіков.

Сам Фрідман народився у Львові у 1964 році.

Фото: commons.wikimedia.org

Новіков заявляє, що перереєстрація бізнесу є вигідною для України, адже вона означає додаткові податки.

Фінансувати знищення режиму Путіна коштом російських олігархів – мабуть, це найкраще, що може зробити Україна за таких обставин. Поки триває обговорення цієї ідеї. Остаточне рішення прийматиме президент України.

Нагадаємо, що 16 травня суд в Україні арештував 12,4 мільярда гривень активів в "Альфа-Банку", пов’язаних із російським олігархом Михайлом Фрідманом.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?