Російський опозиціонер шкодує, що українські активісти не зробили Кремлю капость
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський опозиціонер шкодує, що українські активісти не зробили Кремлю капость

Російський опозиціонер шкодує, що українські активісти не зробили Кремлю капость
Джерело:  apostrophe.ua

Російський опозиційний політик, лідер партії "Західний вибір" Костянтин Боровий вважає, що українське громадянське суспільство слабо підготовлене ​​до рішучих дій. .
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Апостроф.
"Поки я перебуваю в Києві, мені вдалося поспілкуватися з дуже багатьма представниками громадянського суспільства, наприклад, "Майдану закордонних справ". І склалося враження, що вони слабо підготовлені. Ось, наприклад, я їх умовляв підтримати кримську блокаду. А вони: "Ми обережно поводимося". А чого бути обережним-то? Блокаду вантажівок почали. Добре. Так треба було дотиснути. Але немає. Держава це все зупинила. Але ж яку капость Росії можна було зробити...", - розповів Боровий в інтерв'ю виданню.
На думку російського опозиціонера, така поведінка пов'язана з тим, що українці хочуть бути владою, але поводяться дуже обережно.
"Мені здається, проблема в тому, що всі хочуть бути владою і поводяться вже як влада. Але дуже обережно і виважено. Це дивна поведінка. Особливо в сьогоднішніх умовах. Я зустрічався з ініціативною групою з податків. І теж: "Ось тут давайте трохи підправимо". Але потрібні ж якісь радикальні заходи, щоб щось змінити. "Ні, ми не такі радикали, ми обережні...", - зазначив політик.
Раніше інший російський опозиціонер Михайло Касьянов пообіцяв повернути Крим Україні і завершити війну на Донбасі за один день, якщо він прийде до влади в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?