Російський політик розповів, кого і чого боїться Путін
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський політик розповів, кого і чого боїться Путін

Російський політик розповів, кого і чого боїться Путін
Джерело:  online.ua

Колишній депутат Державної думи Росії Ілля Пономарьов, єдиний, хто голосував у 2014 році проти анексії Криму, розповів про можливості палацового перевороту в РФ і страхах президента Росії  Володимира Путіна.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Пономарьова « Радіо Свобода ».


Відповідаючи на репліку з приводу падіння ВВП Росії, Пономарьов сказав: «Падіння в Росії немає. Поки є природні ресурси, і ці природні ресурси затребувані світом, і за це приходить жива валюта, російська економіка не обвалиться».


«Суспільство втомлюється, люди втомлюються, еліта дуже сильно втомлюється, тому що еліта не хоче жити в ізоляції. Еліта вже спробувала всі принади Заходу», - додав Пономарьов.


«Може, палацовий переворот? Ні? », - запитав у Пономарьова журналіст, проясняючи можливості відсторонення від влади президента Росії Володимира Путіна.


«Ось це, я вважаю, (палацовий переворот - Ред.) не виняток. Тому Путін зараз і займається перетасуванням людей в своєму найближчому оточенні. І, перш за все, саме тих самих силовиків. Я думаю, що він не боїться народу, а він боїться своїх», - вважає російський політик.


Відповідаючи на питання, чи наступить для Путіна свій 1945 рік, як для Адольфа Гітлера, Пономарьов сказав: «Хто міг дати такий прогноз, коли у Гітлера настане 1945-й, коли він був в 1939?»


«Але я думаю, що цей час наближається. І я не думаю, що нам треба чекати 10 років», - сказав Пономарьов.


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше Пономарьов висловлював припущення про те, що Путін хоче обміняти світ на окупованому Донбасі на визнання Заходом статусу Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?