Російський політик розповів, як Путін змінив позицію по Криму
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський політик розповів, як Путін змінив позицію по Криму

Російський політик розповів, як Путін змінив позицію по Криму

Російський політик Костянтин Боровий розповів, чому президент Росії Володимир Путін, який заявляв, що питання Криму не обговорюється, змінив позицію по окупованому півострову.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Борового.
"Істерика (Кремля - ​​ред.) триває безперервно вже півтора місяці. Кремль хоче хоч якихось переговорів. Задіяні всі можливі канали, навіть ті, які раніше вважалися неприйнятними і опозиційними. Пєсков, Лавров, «незалежні» політологи... «Путін готовий до переговорів, у Кремля є пропозиції, Путін готовий до зустрічі з Трампом, ну обговоріть хоч що-небудь з нами». Ресурси тануть з катастрофічною швидкістю. Підтримувати навіть видимість присутності і стабільності на кримському, східно-українському, сірійському, військово-провокаційному і внутрішньому «фронтах» вже немає ніякої можливості", - написав він.

Читайте також: У Росії детально пояснили, чому Трампу з Путіним не по дорозі
Російський політик зазначив, що для Путіна «Проблема Криму - не обговорюється» - давно забута фраза, і в Кремлі тепер сподіваються на зустріч з президентом США Дональдом Трампом.
"Необережна" заява Трампа, що пора йти зі сходу України та звільняти Крим не викликала взагалі ніякої реакції Кремля. Вірніше, викликала заява про готовність до переговорів. «Ну, будь ласка, Христа ради, хоч про РСМД-договори, хоч про Крим, хоч про кібер-атаки, хоч про шпигунів...». Навіть найсвятіше, висування кандидатом на виборах нацлідера - можна і це обговорити. Можна знову висунути якогось ведмедика-Тедді. Вибори понарошку з кандидатом Міхал Івановичем Понарошку- готові обговорювати. Хоч тушкою, хоч опудалом - не згуби, государ. Мовчить басурманин. А тут і нафта, гадина, до вказівок не прислуховується. «Ми ж тепер біленькі, пухнасті, про ядерний попіл вже півроку мовчимо, стримуємося». Невже даремно?", - зазначив Боровий.
У мережі погодилися з думкою Борового.



Як повідомляв ONLINE.UA,  президент США Дональд Трамп після гучної заяви своєї адміністрації по Криму особисто висловив чітку позицію з цього питання, зазначивши, що Росія захопила український півострів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?