Російський пранкер виклав аудіо нібито розіграшу Порошенка
Категорія
Політика
Дата публікації

Російський пранкер виклав аудіо нібито розіграшу Порошенка

Російський пранкер виклав аудіо нібито розіграшу Порошенка
Джерело:  online.ua

Російський пранкер Володимир Кузнєцов (Вован) опублікував аудіозапис нібито розіграшу президента України Петра Порошенка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter пранкера.
Нагадаємо, 2 листопада на сайті президента України з'явилася новина про те, що Порошенко провів телефонну розмову з президентом Киргизстану Алмазбеком Атамбаєвим. Однак в апараті киргизького президента спростували це повідомлення і припустили, що Порошенка "хтось розіграв".
Читайте також: Порошенко став жертвою розіграшу, запевняють російські пранкери
Російський пранкер стверджує, що Порошенка розіграли і з ним насправді говорив не Атамбаєв.
На аудіозаписі чути, як нібито президент України обговорює зі своїм киргизьким колегою війну на Донбасі, Мінські переговори, а також ситуацію з правами людини в окупованому Криму.
"15 листопада в Нью-Йорку в Генасамблеї ООН голосується ініціатива наша - яка стосується недопустимості порушення прав людини в Автономній Республіці Крим. У нас прохання підтримати правозахисний характер і допомогти в захисті прав людини жителів Криму. І тут для нас це було б дуже-дуже важливо", - сказав "Порошенко".
"У цьому питанні можете повністю розраховувати на нас", - сказав його співрозмовник.
Відзначимо, Киргизстан утримався під час голосування на 3-му комітеті Генеральної Асамблеї ООН за резолюцію, яка засуджує ситуацію з правами людини в Криму.



Як повідомляв ONLINE.UA, в

МЗС України тоді заявили, що провокація з "розмовою" між Порошенком і Атамбаєвим мала на меті перешкоджання просуванню в ООН важливої ініціативи з прав людини в Криму

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?