Російський пропагандист чесно зізнався, чому Путін захопив Крим
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський пропагандист чесно зізнався, чому Путін захопив Крим

Російський пропагандист чесно зізнався, чому Путін захопив Крим

Російський пропагандист, головний редактор радіостанції «Говорить Москва» Сергій Доренко визнав, що президент Росії Володимир Путін у 2014 році скористався складною ситуацією в Україні, щоб захопити Крим.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Комсомольську правду.
На питання журналіста про те, чи користуються росіяни конфліктами для своїх цілей, як це було в історії з Кримом, пропагандист відповів:
"Можна я скажу про Крим? Крим жодної хвилини не був ні чиїм, крім як російським. Протягом десятиліть Москва розуміла і приймала, що Крим не російський. А Росія це не приймала і не розуміла. І Крим не розумів. Я приїжджав до себе на батьківщину, до Керчі, і бачив: Крим не український. Для людей це звучало як насмішка... і ця прикра помилка була виправлена. Тут, так, ми геніально скористалися ситуацією!", - сказав Доренко.
Читайте також: Пу тін хоче змінити владу в Києві, а Трампу потрібна унікальна пропозиція від України: прогноз на 2017 рік
За його словами, якби Віктор Янукович і далі залишався президентом України, Росія б не анексувала Крим.
"Уявіть: якби Янукович залишався президентом України, Крим залишався б українським. Ніхто б не зазіхнув на нього. Ось вона - реактивність російської політики. Росія по-котячому лежить в засідці і дивиться, хто що робить. Сама загалом не чинить нічого. Ну не ми влаштували громадянську війну в Сирії. Звідси який висновок? Що нам просто в якийсь момент стало вигідно в неї втрутитися", - зазначив російський журналіст.
Як повідомляв ONLINE.UA, колишній політв'язень Геннадій Афанасьєв згадав про прапорщика Сергія Кокуріна, який був убитий "ввічливими людьми" Путіна 18 березня 2014 року в ході захоплення Криму Росією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?