Російський пропагандист чесно зізнався в кінці "російської весни" на Донбасі
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський пропагандист чесно зізнався в кінці "російської весни" на Донбасі

Російський пропагандист чесно зізнався в кінці "російської весни" на Донбасі
Джерело:  Ехо Москви

Російський пропагандист Максим Шевченко визнав, що убивство окупованому Донецьку бойовика ДНР Арсена Павлова (Мотороли)- це кінець так званої "російської весни" на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Ехо Москви.
"Я вже давно сказав, що загибель Мотороли - це фінальна точка "російської весни", її збройного ... Хто такий Моторола? Моторола був доброволець ...", - сказав російський журналіст в ефірі радіостанції.
Він також поділився своїми версіями того, хто міг ліквідувати Моторолу.
"Я вже сказав це в минулій програмі, що це сукупні позиції російського і українського олігархату, якась домовленість, думаю, узгоджена також і в нормандському форматі з виведення з цієї ситуації, принаймні, висновку ... Ну, подібно до того, як Че Гевару вбили, розумієте? Че Гевара був незручний всім - Фіделю, американцям, Радянському Союзу, Мао. Він усім був незручний, тому він взяв і загинув в Болівії. Моторола і Гіві, і всі ось ці ось активісти збройні теж всім незручні, тому вони теж загинули у своїй власній Болівії", - зазначив Шевченко.
Як повідомляв ONLINE.UA, польський політолог Якуб Корейба на російському телебаченні пожартував про "русскій мір" і вбитого бойовика ДНР Моторолу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?