Російський пропагандист оконфузився і назвав Путіна геєм
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський пропагандист оконфузився і назвав Путіна геєм

Російський пропагандист оконфузився і назвав Путіна геєм

Російський пропагандист Сергій Марков, відомий своїми ярими випадами на захист президента РФ Володимира Путіна  і нападками на США, оконфузився і назвав свого шефа «геєм».

Про це повідомляє ONLINE.UA.

Прикрої помилки пропагандист припустився у своєму дописі в Facebook, де пояснював причини, за якими ані Путин, ані голова МЗС Росії Лавров не поїхали на ядерний саміт до США.

«Преса обожнює Путіна, хоча часто і негативно, як "cool bad gay", — написав він.

Варто зазначити, що Марков, очевидно, хотів написати «cool bad guy» (крутий поганий хлопець), але в англійській мові слово gay, що раніше означало "живий, рухливий", після сексуальної революції змінило значення і стало однозначно позначати поняття гею, а слово «хлопець» у сучасній англійській пишеться guy.



Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше Маркова, який прославився ярою антизахідною позицією, викрили в багаторічній праці на Держдеп США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?