Російський пропагандист побажав США різних жахів при Трампі
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський пропагандист побажав США різних жахів при Трампі

Російський пропагандист побажав США різних жахів при Трампі
Джерело:  Ехо Москви

Російський журналіст Максим Шевченко, який пропагує політику президента РФ Володимира Путіна, побажав США усіляких жахів при  обраному лідерові Дональді Трампі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Ехо Москви".
"Вона (інавгурація Трампа - ред.) мені вселяє надію на поглиблення кризи всередині США. Вона у мене вселяє надію на те, що ненависть, яка вихлюпується щодо Трампа, виллється в політичні формати, що всередині США буде розвиватися громадянська конфронтація, яка перейде в політичну конфронтацію. Я сподіваюся, що всі ці гей-активісти і ліві праволіберали, які ненавидять Трампа в соціальних мережах і на вулицях, свою ненависть не заховають, не зупиняться. що вони будуть цю ненависть конвертувати в політичні дії. Що Америка пізнає нових "чорних пантер", нових Малькольмів Ікс, нових різних там Патті Херст і так далі. Новий протест молоді рівня 1965 го, 1966-го, 1967-го року", - сказав Шевченко.
"Я дуже на це сподіваюся, тому що Америка - це світове зло. Політична Америка, не американський народ, природньо. Я хочу, щоб ця імперія зла пізнала в повній мірі", - пояснив він.
Як повідомляв ONLINE.UA,  російський політолог Андрій Піонтковський заявив, що Путін провалив спецоперацію по обранню республіканця Дональда Трампа президентом США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?