Російський режисер готовий встати перед Путіним на коліна заради українця
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський режисер готовий встати перед Путіним на коліна заради українця

Російський режисер готовий встати перед Путіним на коліна заради українця
Джерело:  Ехо Москви

Кінорежисер  Олександр Сокуров, який раніше просив президента Росії Володимира Путіна звільнити незаконно утримуваного українського кінорежисера Олега Сенцова, заявив про готовність стати на коліна перед Путіним для звільнення українця.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Ехо Москви.


У відповідь на питання про те, чи дійсно Сокуров розраховував на позитивну відповідь Путіна, коли звертався до нього з проханням про звільнення Сенцова, він відповів: "Ви знаєте, я чомусь не сумніваюся, що позитивна відповідь буде, позитивне рішення, я не сумніваюся, буде. І я хочу уточнити, що, по-моєму, я просив не про помилування, а просив про звільнення - це різні речі. Тому що, помилувати за що? За злочин, якого, на мій погляд, не було".


Читайте також: У Путіна вперше заговорили про обмін відомих в'язнів


Однак кінорежисер підкреслив, що для нього не має великої різниці, під яким формулюванням пройде звільнення незаконно утримуваної людини.


"Я, чесно кажучи, згоден на будь-яке формулювання, на будь-які слова. Треба встати на коліна перед президентом - я встану заради звільнення просто людини...", - зазначив Олександр Сокуров.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  російський кінорежисер Олександр Сокуров назвав конфлікт Росії та України протистоянням двох етносів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?