Російський режисер Меньшов пожертвував мільйон на лікування бойовиків ДНР
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський режисер Меньшов пожертвував мільйон на лікування бойовиків ДНР

Російський режисер Меньшов пожертвував мільйон на лікування бойовиків ДНР

Російський режисер, сценарист і актор Володимир Меньшов передав окупованому бойовиками Донбасу один мільйон рублів (близько 18 тисяч доларів). Зробив він це під час зйомок програми письменника-терориста Захара Прилєпіна. Меньшов передав йому пакет, в якому були гроші і ноутбук.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Фейсбук Прилєпіна.
"Прийшов до мене на зйомки програми великий актор і режисер Володимир Меньшов. Каже: ось я грошей привіз - допомогти Донбасу. І ноутбук. І передав пакет з усім цим. Знімати момент передачі подарунків відмовився. Каже: "Не треба, краще в тиші робити таке". Але мовчати я йому не обіцяв все одно. Загалом, я перерахував що там було в пакеті. Там був один мільйон рублів", - повідомив Прилєпін в Facebook.
Пізніше він написав у соцмережі ще одну подяку Меньшову, де пояснив, куди підуть гроші режисера "Москва сльозам не вірить".
"Приємний сонячний день, довгоочікувана зустріч з Євгеном Миколайовичем і до обіду нас вже чекали в республіканській травматологічній лікарні Вадим Ігорович Онопрієнко і Медведєв Дмитро Йосипович обидва чудових хірурги чекали ці освітлювальні лампи для операцій все це зараз на вагу золота! А дякувати за це ми будемо великим людям у першу чергу Меньшову Володимиру Валентиновичу!! Так так саме оскароносний режисер, знаменитий на весь світ і творець багатьох чудових фільмів, в числі яких вічно популярний "Москва сльозам не вірить", саме завдяки його пожертві для жителів Донбасу ми змогли сьогодні порадувати наших хірургів", - написав Прилєпін.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?