Російський Сбербанк в Україні скасував обмеження для своїх клієнтів
Категорія
Економіка
Дата публікації

Російський Сбербанк в Україні скасував обмеження для своїх клієнтів

Російський Сбербанк в Україні скасував обмеження для своїх клієнтів
Джерело:  online.ua

Український дочірній банк "Сбербанку Росії" з 14 квітня скасував всі раніше встановлені ліміти на готівкові та безготівкові операції за картковими рахунками фізичних осіб в національній та іноземній валюті.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу банку.

"Починаючи із зазначеної дати видача готівки, розрахунки в торговельно-сервісній мережі та мережі Інтернет, а також переведення коштів на інші рахунки та картки будуть здійснюватися без обмежень по сумі", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Нацбанк отримав документи на продаж Ощадбанку — ЗМІ

Як повідомляв ONLINE.UA, 27 березня Сбербанк Росії в Україні оголосив про продаж 100% акцій української "дочки" консорціуму інвесторів, в який увійшли Norvik Banka (належить російському бізнесменові Григорію Гусельникову) і Саїд Гуцерієв, син власника нафтової компанії "Роснефть" Михайла Гуцерієва.

За даними Нацбанку України, на 1 січня 2017 року за розміром активів (48,356 млрд грн) українська "дочка" Сбербанку Росії займала шосте місце серед 93 діючих у країні банків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?