Російський співак-«кримнашист» розкритикував легенд року за погану музику
Категорія
Культура
Дата публікації

Російський співак-«кримнашист» розкритикував легенд року за погану музику

Російський співак-«кримнашист» розкритикував легенд року за погану музику
Джерело:  ren.tv

Російський музикант Юрій Лоза, який співав в окупованому Криму на честь другої річниці анексії півострова Росією, заявив, що легендарні рок-групи Led Zeppelin і Rolling Stones грали погану музику.
Про це співак сказав в ефірі програми "Соль" на Рен-ТВ, повідомляє ONLINE.UA.
"80% того, що проспівано Led Zeppelin, слухати неможливо, тому що це зіграно і проспівано погано. У той час це все сприймалося, все подобалося. Rolling Stones гітару не налаштували за все життя жодного разу, а Джаггер ні в одну ноту не потрапив жодного разу, ну що поробиш. Кіт Річардс як тоді не вмів грати, так і зараз не вміє. Але в цьому є певний драйв, кайф якийсь. Багато проектують свою молодість на ці групи, але ж вони були дуже слабкими", - сказав він.
Нагадаємо, що Юрій Лоза був популярний в Радянському Союзі в 80-х - на початку 90-х років.
Led Zeppelin - британська рок-група, яка визнана однією з найуспішніших, новаторських і впливових у сучасній історії. Створивши власне звучання (для якого були характерні більш важкий гітарний драйв, приголомшуюче звучання ритм-секції і пронизливий вокал), Led Zeppelin зіграли основну роль у становленні хеві метал. Загальносвітовий тираж їх альбомів перевищує 300 мільйонів.
Rolling Stones вважаються однією з найбільш впливових і успішних груп в історії рок-музики, яка зберігає статус «найбільшої рок-н-рольної групи в світі» донині. Загальносвітовий тираж альбомів The Rolling Stones перевищив 250 мільйонів. У 1989 році The Rolling Stones були включені в Зал слави рок-н-ролу.
Раніше повідомлялося, що в Донецькій "Донбас Опері" 20 квітня відбудеться концерт скандального російського співака і інтернет-фріка Олександра Пістолетова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?