Російський суд залишив українського політв'язня за гратами: чуттєвий лист бранця
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський суд залишив українського політв'язня за гратами: чуттєвий лист бранця

Російський суд залишив українського політв'язня за гратами: чуттєвий лист бранця
Джерело:  Hromadske

У місті Копейськ під Челябінськом суд залишив без змін вирок стосовно українця Олександра Кольченка. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Громадське".

Політв'язень звернувся із клопотанням щодо заміни його утримання в колонії виправними роботами. Він нагадав про мати-пенсіонерку, якій треба допомагати морально та особливо матеріально.

"Я молодий і працездатний. Я хочу і можу і продовжувати подальше навчання і працювати. Я не боюся фізичної праці. Замість того, щоб жити за рахунок платників податків, я міг би себе утримувати", - аргументував Кольченко.

Бранець також проінформував суд про своє схуднення через те, що в колонії відсутнє білковехарчування у необхідних для організму обсягах. Це може викликати різноманітні захворювання у майбутньому.

Крім того, українець вважає, що за допомогою примусових робіт зможе адаптуватися у суспільстві.

Суд постановив, що у клопотанні Кольченку треба відмовити. Приводом для цього стали нібито порушення у колонії з боку політв'язня.

Нагадаємо, Олександр Кольченка та Олега Сенцова заарештувала окупаційна влада Криму навесні 2014 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, Кольченко написав Сенцову листа, коли дізнався про його голодування. Він закликав письменника не здаватися та пам'ятати, що рано чи пізно - кожній імперії настає кінець.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?