Російський телефон-путінофон викликав сміх у мережі: з'явилося фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський телефон-путінофон викликав сміх у мережі: з'явилося фото

Російський телефон-путінофон викликав сміх у мережі: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

У мережі посміялися над  iPhone з майстерні Caviar, на який нанесли золоте зображення президента Росії Володимира Путіна і назвали путінофоном.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook російського журналіста та оглядача Олега Кашина.


Журналіст оприлюднив скріншот оголошення про можливість виграти Caviar iPhone із зображенням Володимира Путіна за ставку на результат фінального матчу Чемпіонату світу з хокею і закликом ставити на перемогу Росії. При цьому, в оголошенні зображений президент Росії в хокейній формі, а телефони названі "легендарними путінофонами".



Користувачі соцмережі посміялися над подібною назвою для телефону:




Джіорджіо Джакайю згадав про радянського вождя Йосипа Сталіна: "Культ особи Сталіна нервово курить збоку".


Алекс Белоу висловив припущення про сенс слова "путінофон": "Хотів би я Путінфон (тобто взагалі без телефону, помічники дзвонять по закритому урядовому зв'язку)"


У свою чергу, Гені Тайн висловив сумніви в перемозі Росії в чемпіонаті: "Вітаємо! Ви вгадали, що фінал буде програний, і заслужили дорогоцінний путіфон!".


Як повідомляв ONLINE.UA,  до другої річниці окупації Криму надійшли в продаж Caviar iPhone із золотою гравюрою Володимира Путіна і зображенням анексованого півострова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?