Російський вчений знову примудрився образити білорусів
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський вчений знову примудрився образити білорусів

Російський вчений знову примудрився образити білорусів

Російський вчений Леонід Решетников, який говорив про штучність білоруської мови і державності, зробив нові образливі заяви на адресу Білорусі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на білоруське Радіо Свободи.
Нагадаємо, раніше Міністерство закордонних справ Білорусі викликало радника-посланника посольства Росії Вадима Гусєва, щоб висловити йому офіційний протест у зв'язку з висловлюваннями Решетникова.
"Що ви не хочете пишатися Достоєвським і Пушкіним, а хочете пишатися Міцкевичем? Це просто жахливо... Нехай товариші з МЗС не ображаються. Зводити білоруський народ в інший бік - ризикована операція. Все одно через десяток років ці спроби загинуть", - сказав він в інтерв'ю виданню.

Читайте також: Лукашенко відправляє спецназ в Росію: соцмережі в шоці
За словами російського вченого, прозахідна політика президента Білорусі Олександра Лукашенка провалиться.
"Політика Лукашенка провалиться, адже вона не відповідає запиту населення. Навіщо нас розривати? Хоче перетворитися на Польщу? Жахливо... Ще одна Польща біля наших кордонів з'явиться. Думки на зразок моєї з'являтимуться в Росії з кожним днем, якщо Лукашенко далі буде замовчувати спільну історію і розвертатися на Захід", - зазначив Решетников.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Росії розкрили план того, як збираються знищувати Україну, використовуючи при цьому сирійський сценарій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?