Російський винищувач впав у море через "бардак": мережу насмішили нові деталі
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський винищувач впав у море через "бардак": мережу насмішили нові деталі

Російський винищувач впав у море через "бардак": мережу насмішили нові деталі
Джерело:  bmpd.livejournal

Мережу насмішили нові обставини катастрофи винищувача МіГ-29КР під час тренувального польоту з єдиного російського авіаносця "Адмірал Кузнєцов", згідно з якими аварія сталася через недостатню моторність палубної команди.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог bmpd.
"Наш блог з достовірного джерела отримав інформацію про обставини втрати російського корабельного винищувача Міг-29КР при здійсненні польотів в Середземному морі з важкого авіаносного крейсера "Адмірал Кузнєцов" 13 листопада 2016 року. Всупереч поширеним раніше відомостям, літак МіГ-29КР в своєму останньому польоті не мав будь-яких технічних відмов (в тому числі відмов двигунів) і був втрачений з абсолютно іншої причини", - йдеться в публікації.
Блог повідомляє, що після завершення вильоту з авіаносного крейсера вранці 13 листопада група з трьох літаків МіГ-29КР приступила до виконання посадки на корабель. Посадка першого літака була проведена успішно, однак при посадці другого винищувача був порваний другий трос гальмівного пристрою - аерофінішера, при цьому порваний другий трос сплутався з третім, унеможлививши і його використання. Хоча другий МіГ-29КР успішно загальмувався на палубі, зачепившись за четвертий трос, через неможливість використання аерофінішера третьому винищувачу було наказано перебувати в повітрі в зоні очікування до тих пір, поки не буде виправлений аерофінішер.
"Через недостатньо високу розпорядливість палубна команда "Адмірала Кузнєцова" не змогла виправити аефінішер в короткий термін (те, що відбувалося на палубі крейсера після аварії аерофінішера, описується як "бардак"). В результаті третій винищувач, барражируючи в повітрі в зоні очікування, виробив все паливо, і його пілот був змушений катапультуватися", - йдеться в повідомленні блогу.
У мережі висміяли нову інформацію про причини катастрофи російського винищувача.




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше була інформація, що винищувач МіГ-29КР зазнав аварії під час тренувального польоту з єдиного російського авіаносця "Адмірал Кузнєцов" через відмову обох двигунів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?