Російський військовий на Донбасі "погорів" через любовну історію: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

Російський військовий на Донбасі "погорів" через любовну історію: опубліковані фото

Російський військовий на Донбасі "погорів" через любовну історію: опубліковані фото
Джерело:  InformNapalm

Волонтери-розслідувачі виявили ще одного російського військовослужбовця, який брав участь в  бойових діях на Донбасі, завдяки любовній історії між ним і місцевою мешканкою.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  InformNapalm.


Прямих фактів, що вказують на перебування військовослужбовця 34-ї окремої мотострілкової бригади 49-ї загальновійськової армії ЮВО на Донбасі, немає, однак архіви і фотографії профілю Давида Саркісова з Ростова-на-Дону говорять про отримання "серцевої рани" в ході такого відрядження.


У друзях військового фігурують тільки товариші по службі і немає родичів, а в альбомах не так багато фотографій, але серед них є примітні.



Однією з таких фотографій є знімок з дня нагородження "медаллю Суворова", який був завантажений в серпні 2016 року, а зроблений імовірно в березні 2015 року.


При цьому, "Медаль Суворова", - Державна нагорода РФ, яку можна отримати військовому за особисту мужність і відвагу, проявлені при захисті Вітчизни і державних інтересів РФ. В рамках розслідування було з'ясовано, що багато хто з тих, що воювали на Донбасі, отримали такі медалі.



Також була виявлена завантажена в серпні 2016 року фотографія з табору проросійських бойовиків, зроблена вже під час "відрядження" на Донбас.



Крім іншого, в вересні Саркісов опублікував в мережі фотографію жінки, не супроводивши знімок ніякими коментарями. При цьому, поставив статус: «Я тебе ніколи не забуду, ти залишишся в моєму серці назавжди!!! Мені дуже не вистачає тебе!».



Як вдалося з'ясувати, жінкою на фото є Юлія Бондаренко з Харцизька Донецької області, фото якої на сторінці у Саркізова "лайкнули" дві жінки з цього населеного пункту, і статус якої говорить: "не напишу, не подзвоню і не нагадаю про себе!".


Про те, що відносини між Бондаренко і Саркісової не віртуальні говорить видалений станом на 28 жовтня 2016 року альбом з 11 фото мешканки Харцизька, названий "Любимая", прізвище "Бондаренко" в дужках поруч з прізвищем Саркісова, а також безліч донецьких і проросійських угруповань в "цікавих сторінках" профілю російського військовослужбовця.


У той же час, в стрічці на стіні Саркісова можна побачити "репости" безлічі сумних записів про нерозділене кохання, що регулярно з'являються на протязі останнього місяця.




Волонтери впевнені, що цієї інформації достатньо для констатації факту поїздки Саркісова на Донбас. Серед іншого, військовослужбовці 34-ї гірської бригади вже не один раз були помічені на окупованій українській території.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  волонтери-розслідувачі розповіли про морського піхотинця Збройних сил РФ на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?