Російський солдат зґвалтував в Україні немовля — Зеленський
Категорія
Україна
Дата публікації

Російський солдат зґвалтував в Україні немовля — Зеленський

Російський солдат зґвалтував в Україні немовля — Зеленський
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський під час свого звернення до парламенту Литви офіційно підтвердив, що російський військовий зі Пскова на прізвище Бичков зґвалтував в Україні немовля.

Джерело: Фейсбук-сторінка ОПУ

Зеленський підтвердив, що солдат РФ зґвалтував в Україні немовля

Глава держави звернув увагу на те, що на звільнених від окупації районах нашої країни продовжується робота по фіксації і розслідуванню воєнних злочинів, скоєних РФ.

Володимир Зеленський наголосив, майже щоденно знаходять нові масові поховання, підтверджують сотні випадків жорстоких катувань і зґвалтувань, в тому числі неповнолітніх дівчат, і зовсім маленьких дітей, і навіть немовляти.

Про це просто страшно зараз говорити, але це правда, це було. Встановлена навіть ця особа - російський вояка Бичков зі Пскова, десантник чи спецпризначенець, який відправляв товаришам відео того, що він робить з немовлям, як він знущається з немовляти. Ось такий російський військовий, захисник дітей. Ось така спецоперація, яку спланували в Москві. Ось така історія боротьби за "русский мир", - підтвердив скоєння злочину президент країни.

На переконання Володимира Зеленського, "російські пропагандисти, мабуть, вже почали це виправдовувати", мовляв такого не було, а "якщо було - то це був захист".

Може російський міністр оборони запросить таких псковських десантників до себе додому для захисту своїх дітей і онуків? Чи не хоче цього? Впевнений, побоїться! - зазначив президент.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?