Російський журналіст написав донос на Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський журналіст написав донос на Путіна

Російський журналіст написав донос на Путіна

Російський журналіст і письменник Аркадій Бабченко

 відреагував на законопроект про доноси, внесений депутатом Держдуми Іриною Яровою, і одним з перших повідомив про злочини президента РФ Володимира Путіна із проханням притягти його до кримінальної відповідальності.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook публіциста.


«Люба наша Ірина Анатоліївна! Повністю поділяючи Ваш законопроект, а також бажаючи уникнути відповідальності за недоносительство, доношу до Вашого відома, що: шостого травня 2012 року громадяни РФ Путін В. В. (президент РФ), Чуров В. Е. (тодішній голова ЦВК РФ), Колокольцев В.А. (голова МВС РФ), Бастрикін А.Е (тодішній голова Слідчого комітету РФ), Бортніков А. В. (голова антитерористичного комітету РФ) та інші невстановлені особи здійснили діяння, що кваліфікується за ст. 278 УК РФ "Насильницьке захоплення влади", - написав він, натякаючи на результати президентських виборів в Росії.


Також Бабченко додав, що ще одним злочином цих людей стало розв'язання війни проти України.


"Також з лютого по травень 2014 року громадяни РФ Путін В.В, Шойгу С.К (голова Міноборони РФ), та ще три встановлених особи підготували, організували і здійснили на території держави Україна діяння, що кваліфікується за статтею 279 УК РФ "Збройний заколот". Також навесні 2014 року тими ж громадянами Путіним В.В, Шойгу С.К. та ін. було підготовано, організовано і здійснено діяння, що кваліфікується за ст. 353 УК РФ "Планування, підготовка, розв'язання чи ведення агресивної війни", а також за ст. 205 УК РФ "Тероризм", - зазначив журналіст.


На завершення він додав: "Прошу розслідувати, розпочати і посадити. Доброзичливець".


Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше ватажків бойовиків ДНР - Захарченко і Ходаковського, росіяни викрили у масштабних крадіжках палива, до доправлялося на Донбас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?