Російського опозиціонера затримали і перевірили на зв'язок з ІДІЛ
Категорія
Світ
Дата публікації

Російського опозиціонера затримали і перевірили на зв'язок з ІДІЛ

Російського опозиціонера затримали і перевірили на зв'язок з ІДІЛ
Джерело:  online.ua

Російського опозиціонера Олексія Навального затримала поліція в Краснодарському краї і перевіряє на причетність до терористичного угруповання ІДІЛ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на на Twitter Навального.
"Цікаве життя яке. Мене і декількох співробітників ФБК затримала поліція в Краснодарському краї. Зупинили автобус, чого хочуть - незрозуміло", - написав опозиціонер.
Він додав, що його затримали в рамках операції під назвою "Анаконда". Крім того, за словами опозиціонера, його та інших співробітників ФБК перевіряють на причетність до ІДІЛ.
"Операція краснодарської поліції, в рамках якої мене затримали з усією родиною, називається АНАКОНДА. Не жартую... Нас реально перевіряють на причетність до ІДІЛ. Я бороду збрив сьогодні вранці, як відчував. Не допомогло. Кубанське МВС не проведеш", - пожартував Навальний.
Користувачів соцмереж арешт опозиціонера розсмішив.


У свою чергу офіційний представник МВС РФ по Краснодарському краю Марія Пирогова спростувала інформацію про затримання опозиціонера.
"Ніхто Навального не затримував. Зараз на території краю проводиться профілактична операція "Анаконда", в рамках якої співробітники поліції зупинили і оглянули на Кущевському стаціонарному посту автобус, в якому опинився Навальний", - сказала вона агентству Інтерфакс.
Раніше повідомлялося, що російського опозиціонера Олексія Навального біля його офісу в Москві невідомі облили їдкою хімічною рідиною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?