Російського воєнного злочинця ідентифікували за селфі на вкраденому телефоні
Категорія
Україна
Дата публікації

Російського воєнного злочинця ідентифікували за селфі на вкраденому телефоні

Російського воєнного злочинця ідентифікували за селфі на вкраденому телефоні
Джерело:  online.ua

Російського військового Даніїла Фролкіна, який міг вчинити вбивство мирного жителя на Київщині, ідентифікували за допомогою селфі, які він залишив у вкраденому телефоні.

Джерело: Слідство.Інфо

Ідентифіковано російського солдата, який вбив цивільного під час окупації Київщини

Фото він зробив у селі Андріївка на Київщині у березні 2022-го.

Журналісти ідентифікували його як солдата 64-ї мотострілецької бригади, який у складі російських військ, окупував Андріївку наприкінці лютого.

Вони влаштували місцевим жителям терор: викрадали, катували та вбивали селян. Також росіяни відбирали автомобілі та особисті речі, - зазначають розслідувачі.

Стало відомо, що Фролкін разом із іншими військовими відібрав телефон у місцевого подружжя Тетяни та Леоніда.

Російський солдат якийсь час користувався цим телефоном — зокрема, робив селфі та спільні фото з іншими військовими. Але перед втечею з села він видалив фото і залишив телефон у селі. За кілька тижнів родині вдалося відновити видалені файли і знайти фото з обличчям Фролкіна та інших російських окупантів.

Журналісти повідомляють, що Фролкіна впізнав місцевий житель Василь Царик, який був свідком вбивства односельчанина Ігоря Єрмакова. Він підтвердив, що саме Фролкін 2 березня здійснив постріл у голову чоловіку, який стояв на колінах.

І тоді бачу, його (Ігоря Єрмакова — ред.) на коліна поставили. Далі пролунав постріл. Він упав. Але у той момент я ще не знав, що убитий — то Ігор, — розповів Василь Царик.

Свідок добре запамʼятав обличчя вбивці, зокрема, характерні татуювання та руках та шиї. Ідентичні татуювання є у Фролкіна.

Фролкін народився у Сибіру, у 2020-му він підписав контракт і почав служити у 64-й мотострілецькій бригаді.

Після окупації Андріївки його бригада перемістилася в Бучу, де відзначилася звірствами та масовими вбивствами мирних українців.

У червні Офіс генпрокурора України оголосив Даніілу Фролкіну підозру у вбивстві мирного жителя Андріївки.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?