Російського журналіста не пустили на Євробачення до Києва
Категорія
Події
Дата публікації

Російського журналіста не пустили на Євробачення до Києва

Російського журналіста не пустили на Євробачення до Києва
Джерело:  РІА Новини

Фотокореспондента пропагандистського російського ЗМІ - МИА "Россия сегодня" - Раміля Ситдікова, не впустили до України для висвітлення Евробачення-2017.

Про це заявив директор об'єднаної дирекції фотоінформації МИА Олександр Штоль, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.

"Нашого фотографа "завернули" з Києва. На кордоні взяли документи, пішли кудись і через приблизно одну годину принесли постанову про відмову у в'їзді", - повідомив Штоль, додавши, що журналіст отримав акредитацію на Євробачення-2017 із дотриманням усіх необхідних процедур.

За його словами, організаторів Євробачення запитували про можливість отримати запрошення, але ті "відразу сказали, що таких документів вони не видають".

"За нормального розвитку подій Раміль мав би з підтвердженням акредитації отримати оригінал в прес-центрі заходу у Києві. Роздруківка з сайту з підтвердженою акредитацією влади в аеропорту не задовольнила, захотіли офіційного листа із запрошенням від Євробачення", - зазначив Штоль.

Читайте також: "Втратили Крим, втратите і Євробачення": італійське ТВ поглумилося над Україною

За словами журналіста, у в'їзді йому відмовили через те, що він не може підтвердити мету запланованого перебування на території України. Російському фотокореспонденту видали зворотний квиток і супроводили до літака.

Як повідомляв ONLINE.UA, російський співак, переможець Євробачення-2008, Діма Білан внесений в базу центру "Миротворець" за відвідування Криму після анексії півострова Росією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?