Російського журналіста внесли до «Миротворця» через скандальний телеміст
Категорія
Світ
Дата публікації

Російського журналіста внесли до «Миротворця» через скандальний телеміст

Російського журналіста внесли до «Миротворця» через скандальний телеміст
Джерело:  online.ua

Відомий російський тележурналіст Андрій Малахов був внесений до бази сайту «Миротворець» за свідому участь в інформаційно-пропагандистської провокації Кремля. Як повідомляє ONLINE.UA, причиною цього стало те, що Малахов виступив в ролі ведучого у так званому «телемості» між РФ та Україною на телеканалі «Россия 1».

Телепрограма «Надо поговорить», яка була організована російськими пропагандистами, мала на меті продемонструвати, що росіяни і українці прагнуть розмовляти один з одним, незважаючи на супротив «київської влади» і «націоналістів». При цьому у сюжеті програми навмисно не згадували анексію Криму, війну на Донбасі та 13 тисяч смертей, які спричинила Росія своєю агресією проти України.

Коментуючи внесення Малахова до бази «Миротворця», одіозна російська телеведуча Ольга Скабеєва назвала це рішення «особливою формою шизофренії», адже «він на передачі закликав до миру і говорив про дружбу між українцями і росіянами».

На думку українського політичного журналіста Віталія Портникова, проведенням телемосту російське керівництво показало, що продовжує культивувати вигідні їм міфи про Україну як «фольклорну державу» з борщем, піснями та танцями у вишиванках.

«Вони не хочуть вибачитися перед родичами тих, кого вбили, покалічили, залишили без даху над головою, кому зламали життя російські керівники, їхні солдати та їхні найманці. Вони не хочуть навіть поговорити про це. Вони хочуть, щоб українці знову співали, танцювали і готували», – пише Портников.

Нагадаємо, що сьогодні з’явились важливі деталі обстрілу будівлі телеканалу «112 Україна».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?