Росію спочатку газифікуй: в мережі висміяли обіцянку Путіна Криму
Категорія
Світ
Дата публікації

Росію спочатку газифікуй: в мережі висміяли обіцянку Путіна Криму

Росію спочатку газифікуй: в мережі висміяли обіцянку Путіна Криму
Джерело:  online.ua

Президент Росії  Володимир Путін  заявив про те, що підприємство «Чорноморнафтогаз» завершило роботу по приєднанню газотранспортної системи в окупованому Криму до російських магістральних газопроводів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Лента.ру».


«У найближчі два-три дні ми оголосимо, що роботи завершені, і почалася подача російського газу до Криму», - заявив Путін.


У жовтні 2016 року Путін заявляв, що проблеми з енергозабезпеченням окупованого Криму будуть повністю вирішені до кінця 2018 го року.


При цьому в мережі висміяли чергову обіцянку Путіна кримчанам.


Читайте також:  Ватажок окупантів Криму забрехався щодо газу: в соцмережах регочуть


Igor Kulieshov: Проблеми з енергопостачанням будуть вирішені в 2018. Тобто ще не вирішені. А як кричали, як кричали... Електростанція - а він не сказав, що Сіменс поставив жорстку умову на свої турбіни - ніякого Криму, і якщо через підставні контори потраплять туди - не буде ніякого обслуговування від Сіменс і розрив контракту, а самим сіменсовські турбіни ні змонтувати, ні обслужити.


Sergey Stolbov: У Росії є багато місць, куди газ не доходить - навіть в Підмосков'ї - але понти важливіше.


Oil Oil: У нас в Сибіру немає газу.


Дмитро Сєров: Що значить «швидкої подачі»? До цього два роки кричали, що з Криму до Генічеська російський газ подавали. Виявляється, брехали? Хоча чому дивуватися.


PRISM POWER: А половина Рашки так і не газифікована.


Як повідомляв ONLINE.UA, державне унітарне підприємство "Чорноморнафтогаз" Росії, яке після анексії Криму присвоїло собі українські активи, незаконно видобуває на шельфі Чорного моря близько 2 млрд куб м газу в рік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?