Росію знову спіймали на використанні забороненої зброї в Сирії
Категорія
Світ
Дата публікації

Росію знову спіймали на використанні забороненої зброї в Сирії

Росію знову спіймали на використанні забороненої зброї в Сирії
Джерело:  online.ua

Авіація РФ застосувала в Сирії касетні бомби, в результаті чого загинули двоє дітей.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Anadolu.
За інформацією кореспондента агентства, ВПС РФ скинули фосфорні і касетні бомби на підконтрольні опозиції райони і населені пункти в сирійських провінціях Ідліб і Алеппо. Зокрема, російські бомбардувальники скинули фосфорні бомби на селище Кафр Хамра і касетні бомби на район Маарат ан-Нуман в Ідлібі.
В результаті бомбардування Маарат ан-Нумана загинули двоє дітей, ще шість осіб отримали поранення. При цьому під час бомбардування Кафр Хамра згоріли кілька автомобілів, в житлових районах населеного пункту виникла пожежа.
Як повідомляв ONLINE.UA, російські ЗМІ вибухнули справжньою істерикою з приводу публікації аналітичного звіту Міжнародного волонтерського співтовариства InformNapalm. У звіт увійшли дані на 58 членів екіпажів літаків ВКС РФ, що здійснюють ракетно-бомбові удари по території Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?