Российская пропаганда добралась до детей: появилось пугающее видео
Категорія
Світ
Дата публікації

Российская пропаганда добралась до детей: появилось пугающее видео

Российская пропаганда добралась до детей: появилось пугающее видео

У мережі з'явилося шокуючий приклад російської пропаганди, яка використала для свого сюжету використовувала 10-річну дівчинку, яка звернулася до майбутнього президента США з питанням про те, навіщо американці хочуть завоювати Росію.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Facebook Кирила Шрайбера.


«Я хвилююся, чи не почнеться ядерна війна між Росією і Сполученими Штатами. Якщо ви проти, то скажіть, будь ласка, як ви збираєтеся допомогти запобігти її? Ви, звичайно, не зобов'язані відповідати на моє запитання, але я б хотіла знати, чому ви хочете завоювати весь світ, або, принаймні, нашу країну», - каже дівчинка з лялькою у руці на ролику, знятому на фоні Червоній площі Москви.
У свою чергу, блогер, який опублікував це відео, нагадав, що текст звернення російської дівчинки було «практично один в один злизаний з листа Андропову», написаного американкою Самантою Сміт (дівчинка, в розпал холодної війни написала лист секретарю ЦК КПРС Юрію Андропову).


«Підростають нові Христини Потупчик і Машки Катасонова. Це радує - майбутні поцреоти не залишаться без симпатичних і активних бурульок », - резюмував він.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  російський політик пояснив сенс нового закону, запропонованого президентом РФ Путіним, за яким російських військових можуть відправляти на війну до Сирії чи Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?