РосЗМІ насмішили мережу розповіддю про чудесні російські авто
Категорія
Світ
Дата публікації

РосЗМІ насмішили мережу розповіддю про чудесні російські авто

РосЗМІ насмішили мережу розповіддю про чудесні російські авто
Джерело:  online.ua

У Росії посміялися над повідомленням одного з видань про високу популярність російських автомобілів ВАЗ в Німеччині.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера Рустема Адагамова.

Читайте також: Пу тін привітав АвтоВАЗ з ювілеєм: соцмережі веселяться
"Начебто "Ъ" (Комерсант - ред.) начебто поки зберігає репутацію пристойного видання, але іноді скочується просто на рівень жовтих "МК" чи "КП". Знаєте, що таке "більша підтримка покупців"? Це означає, що в травні 2016 року в Німеччині продали 47 "жигулів", а спорткарів Audi R8 (165 000 євро) всього 39. Ура, російський автомобіль завойовує серця німецьких покупців! При цьому Audi A3 продано 6 046, Audi A4 - 5 877, Audi A6 - 3 495 штук. Але про це чомусь у "Комерсанті" ні слова. Така ж історія і з VW - там одних "гольфів" продали за місяць більше 20 тисяч. 20 772 VW Golf продані в травні 2016 року, Карл! Але німецьким покупцям Lada подобається більше, ніж Audi і VW і все тут. Вражаюча безсоромність", - написав він.


Користувачі прокоментували публікацію Адагамова.
Max Koutchinski: Мало того, продажі Лад обганяють продаж Роллс Ройс майже вдвічі!
Олексій Воропаєв: Це як на Рен-тв, програма "Військова таємниця" рубрика "політика геополітика" .У них там щотижня кажуть про те, що всі іноземні тітки мріють вийти заміж за наших мужиків і мужики одружується на наших тітках. І який-небудь х ** з МДІМВ під це теорію підводить.
Nadezda Shestakova репутації "пристойного" у цього видання давно вже немає))))


Як повідомляв ONLINE.UA, в кінці січня в Києві відбулася акція водіїв авто з іноземною реєстрацією, які вимагали спрощення норм експлуатації таких машин в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?