РосЗМІ помилково прославили українських пілотів: опубліковано фото
Категорія
Україна
Дата публікації

РосЗМІ помилково прославили українських пілотів: опубліковано фото

РосЗМІ помилково прославили українських пілотів: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Російський телеканал РЕН-ТВ,  скандально відомий своїми пропагандистськими репортажами, помилково прославив український екіпаж бойового літака Су-27.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на twitter російського телеканалу.

Пропагандисти РЕН-ТВ не помітили українськиї розпізнавальних знаків на літаку, і опублікували його фото для у мережу для ілюстрації своєї новини, а підписали її так: «Російський Су-27 показав пілотам США, як робити «бочку».

Тим часом, на фото чітко видно полоси кольорів українського прапору на крилі літака, а також український герб на його хвості.


Зазначимо, що "бочкою" называється фігура вищого пілотажу, при виконанні якої литак повертається відносно продольної вісі на 360° зі збереженням загального напрямку польоту.

У соцмережі одразу ж висміяли ляп росіян.

Так, користувач twitter-акаунта ДЕД-ДИНАМО UA написав: «Все пропало... На РЕН-ТВ працюють настільки тупі, що навіть не помітили українських розпізнавальних знаків».



А коментатор під ніком Dedeevoevali написав: «Можна подумати, що це в них вперше. То "Булат", то наші ПВД-ки на вітальних листівках і плакатах, то грамоти з тризубом».



Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше  росіяни оконфузились з фото українського БТР-4, яку вони використали у рекламі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?