РосЗМІ роздмухують новий скандал навколо Євробачення в Україні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

РосЗМІ роздмухують новий скандал навколо Євробачення в Україні

РосЗМІ роздмухують новий скандал навколо Євробачення в Україні
Джерело:  L!fe #шоу

У російських ЗМІ з'явилася інформація, нібито СБУ перевірить, чи не давала концертів в окупованому РФ Криму співачка Арцвік Арутюнян, яка повинна представляти Вірменію на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення, яке відбудеться з 9 по 13 травня в Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на L! FE.
Як стверджують російські журналісти, радник глави МВС України Антон Геращенко заявив, що Арутюнян перевірять на предмет відвідування Криму після 2014 року і в разі позитивного результату перевірки з питання її в'їзду в Україну "приймуть окреме рішення".
"Не можна ж Юлію Самойлову притягати до відповідальності за те, що вона в'їжджала в Крим, а інших - ні, - вважає Геращенко. - Це буде несправедливо. У разі, якщо учасниця від Вірменії виступала в Криму, це буде розглянуто за всіма пунктами", - сказано в повідомленні видання.
Читайте також: Скандал з російською учасницею Євробачення: РФ озвучила "загрозу"
У свою чергу Геращенко прокоментував цю ситуацію.
За словами радника глави МВС, він справді давав подібний коментар. Правда, говорив про всіх учасників пісенного конкурсу, яких торкнеться перевірка СБУ.
"Так, я давав такий коментар, правда. Тільки я додав, що ми повинні перевірити всіх учасників", - повідомив Геращенко "Обозревателю".
Будь-якої інформації про порушення закону України виконавицею Арцвік Арутюнян або іншими заявленими учасниками пісенного конкурсу наразі ні у Геращенко, ні у СБУ немає.
Як повідомляв ONLINE.UA, Служба безпеки України підготувала документи про заборону в'їзду в Україну представниці Росії на Євробаченні-2017 Юлії Самойловій.
Нагадаємо, Юлія Самойлова в 2015 році незаконно перетинала кордон України для виступу в окупованому Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?