РосЗМІ використали у пропаганді проти України борщ: у мережі сміються
Категорія
Україна
Дата публікації

РосЗМІ використали у пропаганді проти України борщ: у мережі сміються

РосЗМІ використали у пропаганді проти України борщ: у мережі сміються
Джерело:  online.ua

Соцмережі висміяли заяву російського пропагандистського телеканалу «Звезда» про те, що українці можуть лишитися без борщу.

Про це повідомляє ONLINE.UA.

За словами росіян, імпорт продуктів для борщового набору «виріс майже у сім разів».

«У «борщовий набор» входять картопля, цибуля, морква і буряк. Імпорт буряка та моркви збільшився у 34 раза, до 5,8 тис тонн. Також у більш ніж вчетверо зрів ввіз картоплі, до 2,1 тис тонн, імпорт капусти - вдвічі (10,5 тис тонн), цибулі – на 25% (2,2 тис тонн)», — розповіли пропагандисти.

У той же час вони «забули» згадати про ціни на компоненти борща, а також порівняти їх з вартістю аналогічних продуктів в Росії.

Тим часом, у соцмережах висміяли це «попередження» росіян.

Так, користувач Twitter ‏@DNikitich опублікував картинку з відомим мультяшним героєм — крокодилом Геною, якому у кращих дитячих традиціях домалював бороду і монокль.



Інший коментатор цого «попередження», під ніком «Древний Укр» написав у стилі істеричних заголовків «жовтої преси»: «Борщ скоро буде доступний лише єврогабонським олігархам!».



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у соцмережах  жорстоко висміяли журналіста, який став на коліна перед президентом РФ Володимиром Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?