РосЗМІ заявили, що в Україні нібито визнали "диверсію в Криму"
Категорія
Політика
Дата публікації

РосЗМІ заявили, що в Україні нібито визнали "диверсію в Криму"

РосЗМІ заявили, що в Україні нібито визнали "диверсію в Криму"
Джерело:  online.ua

У російських ЗМІ з'явилася інформація про те, що українські силовики нібито визнали спробу диверсії в окупованому Криму, і тепер Київ намагатиметься перекласти відповідальність за «диверсії» на радикальні угруповання.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Коммерсант".
Як заявило виданню джерело в українських силових структурах, «на жаль, це той випадок, коли немає диму без вогню».
«І росіянам буде що і кого пред'явити західним співрозмовникам, коли ті попросять доказів. Наша лінія захисту, мабуть, буде виглядати так: радикальні патріоти на свій страх і ризик вирішили прославитися, зробивши "подвиги" в Криму», - сказало джерело видання.
«Держава Україна ніякого відношення до їх самодіяльності не має", - цитує «Комерсант» слова свого співрозмовника, нібито знайомого з ходом розслідування української сторони.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що Росія має в своєму розпорядженні "неспростовні" докази причетності української розвідки до "диверсії і організації терактів" в окупованому Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?