РосЗМІ збрехали про зустріч байкерів Путіна в Чехії: з'явилося яскраве відео
Категорія
Світ
Дата публікації

РосЗМІ збрехали про зустріч байкерів Путіна в Чехії: з'явилося яскраве відео

РосЗМІ збрехали про зустріч байкерів Путіна в Чехії: з'явилося яскраве відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися докази відвертої брехні російських ЗМІ щодо того, як  в Чехії зустріли байкерів, відомих своєю підтримкою президента Росії Володимира Путіна.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео-канал "Відкрита Росія".


7 травня в Прагу прибули байкери з російського клубу "Нічні вовки".  Жителі міста заздалегідь організували "теплий" прийом для мотоциклістів: влаштували "коридор ганьби" з прапорами України, НАТО і США, антипутінськими банерами і плакатами, і нецензурними вигуками і жестами. При цьому, серед активістів були росіяни.


При цьому, з'явилося відео, де кореспондент телеканалу "Росія-24" на тлі цього в прямому ефірі розповідає, як тепло чехи зустрічають учасників мотопробігу. Пізніше вона каже, що в натовпі тих, хто протестує, немає чехів, а тільки українці, які вийшли з метою організації провокації.


"Прага зустрічає "Нічних цуценят". Кореспондент феєрично бреше в прямому ефірі", - прокоментував відеоролик користувач Twitter Рогозін-на-орбіті.



Пізніше Рогозін-на-орбіті додав: "Прошу вибачення, звичайно кореспондент "Росії-24" звично бреше в прямому ефірі".


Інший користувач соцмережі, Євген Добрий, згадав про пропагандиста Володимира Путіна Дмитра Кисельова: "Кисіль ТВ зможе довести що середній палець, - це дружній жест ось побачите, а вата повірить".


Ендрю Дмитрієв додав: "Життя саме все розставляє на свої місця. Хороших людей так не зустрічають".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  лідер клубу "Нічні вовки" Хірург осоромився зі знанням історії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?